telefoon 035 601 35 47 / spoed 06 190 077 09

Anticonceptiezorg


Anticonceptiezorg ten tijde van Corona

Ook tijdens de crisis die nu gaande is, is anticonceptie medisch noodzakelijke zorg. Dat betekent dat die zorg gewoon door gaat. Je kan contact met ons opnemen als je informatie wilt. We kunnen recepten voorschrijven voor de anticonceptie die jij wil hebben. Ook kunnen we spiralen plaatsen, daar is niets in veranderd. We horen het graag als je vragen hebt. 

 

 

Anticonceptie

Je kunt bij ons terecht met vragen over anticonceptie. Deze kunnen we dan ook aan je voorschrijven. In het kraambed bespreken we anticonceptie altijd, zo nodig schrijven we direct een recept uit. Ook kun je tijdens de nacontrole advies en een recept krijgen, passend bij jouw situatie.

Ook kun je informatie vinden op https://deverloskundige.nl/net-bevallen/tekstpagina/40/anticonceptie/

Wat biedt Vitae

Wij zijn enthousiaste verloskundigen werkzaam in Soest en Soesterberg, die klaar staan voor al je vragen rondom zwangerschap en geboorte.

Praktijkfilmpje

 Vind je het leuk om ons aan het werk te zien? Wil je een globale eerste indruk van onze praktijk? Kijk dan ons praktijkfilmpje!

Kwaliteit en klachten

Onze verloskundigenpraktijk doet er alles aan om aan alle kwaliteitseisen te voldoen. Ook nemen we je serieus als je niet tevreden bent/ een klacht hebt. 

Nieuws

Vitae 12 jaar!


Op 01-07-2020

bestaat Vitae 12 jaar!

Onze cliƫnten

 •  

  Deze praktijk is geweldig! Al mijn wensen werden gehoord, er werd onwijs goed meegedacht, ik kreeg alle vrijheid maar toch werd er ook stevig doorgepakt toen ik het nodig had. Als ik weer ga bevallen, is het sowieso weer met Vitae. 

   

  -
 •  

  Fantastisch. De wijze waarop zorg zou verleend moeten worden.

   

  -
 •  

  Klein team van heel ervaren verloskundigen.Je voelt je heel prettig, ze nemen de tijd voor je en je kan ze altijd bereiken als er wat is. Dankzij twee vestigingen kunnen mensen uit soesterberg ook daar direct terecht. Mooie rustgevende kamers, goed georganiseerd. 

   

  -
 •  

  Superfijne praktijk met persoonlijke aandacht.

   

  -
 •  

  Fantastische praktijk. Hele aardige en kundige verloskundigen. Een steun en toeverlaat tijdens je zwangerschap en bevalling. Je kunt alles bespreken wat je belangrijk vindt en tijdens de bevalling zijn ze rustig, vertellen goed wat er gaat gebeuren en duidelijk.

   

  -

Wij zijn lid van de KNOV. De koningklijke
Nederlands Organisatie van Verloskundigen.

Bereken je uitgerekende datum


Wanneer was de 1e dag van je laatste menstruatie?Aantal dagen van je menstruatie cyclusJe uitgerekende datum is:

Contactgegevens
Praktijkadres:
Koningsweg 4
3762 EC Soest


Locatie Soesterberg:
Medisch Centrum Soesterberg
Buys Ballotlaan 6
3769 GM Soesterberg