telefoon 035 601 35 47 / spoed 06 190 077 09

Bevalling


Je bevalling! Een groot moment in je leven waar je naar toe leeft en groeit in je zwangerschap. Wij begeleiden bevallingen zowel thuis als in het ziekenhuis. 

Wij vinden het belangrijk dat je bevalt op een manier die bij jou past. Waar voel je je goed bij? Wat heb je nodig om je te kunnen ontspannen? Wij staan open voor jouw wensen en horen deze dan ook graag. Je kan als je dat fijn vindt en bevalplan maken. 

Ook begeleiden we bevallingen op de baarkruk en in bad. 

Om je voor te bereiden op wat komen gaat hebben we een informatiefilm over bevallen gemaakt. Deze bieden we je aan tijdens de zwangerschap en ontvang je dan van ons.  Ook kan je overwegen een zwangerschapscursus te doen. 

Voor informatie over bevallen verwijzen we naar https://deverloskundige.nl/bevalling.

Bevallen in het ziekenhuis kan in het Meander Medisch Centrum in Amersfoort, het Wilhelmina Kinder Ziekenhuis in Utrecht, het Diakonessehuis in Utrecht en het Tergooi Ziekenhuis in Blaricum. Als je een andere wens hebt, bespreek dit dan graag met ons!

Klik hier voor diverse informatiefilmpjes over bevallen. 

 

Wat biedt Vitae

Wij zijn enthousiaste verloskundigen werkzaam in Soest en Soesterberg, die klaar staan voor al je vragen rondom zwangerschap en geboorte.

Praktijkfilmpje

 Vind je het leuk om ons aan het werk te zien? Wil je een globale eerste indruk van onze praktijk? Kijk dan ons praktijkfilmpje!

Kwaliteit en klachten

Onze verloskundigenpraktijk doet er alles aan om aan alle kwaliteitseisen te voldoen. Ook nemen we je serieus als je niet tevreden bent/ een klacht hebt. 


Nieuws

Afscheid Anna


Onze cliƫnten

 •  

  Deze praktijk is geweldig! Al mijn wensen werden gehoord, er werd onwijs goed meegedacht, ik kreeg alle vrijheid maar toch werd er ook stevig doorgepakt toen ik het nodig had. Als ik weer ga bevallen, is het sowieso weer met Vitae. 

   

  -
 •  

  Fantastisch. De wijze waarop zorg zou verleend moeten worden.

   

  -
 •  

  Klein team van heel ervaren verloskundigen.Je voelt je heel prettig, ze nemen de tijd voor je en je kan ze altijd bereiken als er wat is. Dankzij twee vestigingen kunnen mensen uit soesterberg ook daar direct terecht. Mooie rustgevende kamers, goed georganiseerd. 

   

  -
 •  

  Superfijne praktijk met persoonlijke aandacht.

   

  -
 •  

  Fantastische praktijk. Hele aardige en kundige verloskundigen. Een steun en toeverlaat tijdens je zwangerschap en bevalling. Je kunt alles bespreken wat je belangrijk vindt en tijdens de bevalling zijn ze rustig, vertellen goed wat er gaat gebeuren en duidelijk.

   

  -

Wij zijn lid van de KNOV. De koningklijke
Nederlands Organisatie van Verloskundigen.

Bereken je uitgerekende datum


Wanneer was de 1e dag van je laatste menstruatie?



Aantal dagen van je menstruatie cyclus



Je uitgerekende datum is:

Contactgegevens




Praktijkadres:
Koningsweg 4
3762 EC Soest


Locatie Soesterberg:
Medisch Centrum Soesterberg
Buys Ballotlaan 6
3769 GM Soesterberg