telefoon 035 601 35 47 / spoed 06 190 077 09

Echopraktijk Vitae


Een echo is een van de hoogtepunten tijdens je zwangerschap. Wij maken de medische echo's en de pretecho's zelf in onze praktijk.

 We bieden kwalitatief hoogwaardige echo's aan omdat we ruime ervaring hebben als echoscopisten en regelmatig bijscholingen volgen op dit gebied. Wij zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister voor echoscopie, hierdoor wordt onze kwaliteit regelmatig getoetst. Tevens hebben we onlangs een nieuw (het nieuwste) echoapparaat aangeschaft wat ook  kwaliteitsverhogend werkt.

Onze praktijk is zo ingericht, dat je partner (of iemand anders) naast je zit tijdens de echo, samen kijken jullie naar het scherm op de muur. 

Wat leuk is: Op onze locatie in Soest maken we filmpjes en foto’s van jullie kindje. Deze beelden kunnen we naar je telefoon sturen via de app Hello Mom. Op die manier worden de beelden meteen in je galerij opgeslagen en heb je ze voor altijd vastgelegd. Ook kan je ze makkelijk delen met bijvoorbeeld familie. Een andere optie is de beelden op een USB stick meekrijgen. Op onze locatie in Soesterberg printen we foto's van jullie kindje. 

Groot voordeel is dat wij ten allen tijde een echo kunnen maken als dit medisch noodzakelijk is. Ook buiten de spreekuurtijden om, zelfs in het weekend! 

Wij maken ook pretecho's

De screeningsecho's vinden plaats in een echocentrum. Hiervoor verwijzen wij jullie naar een echocentrum in de regio. Alice is tevens werkzaam als echoscopiste in Verloskundig centrum 't Gooi. Als je het leuk vindt dat zij jouw 20 weken echo maakt, plan dan bij haar een afspraak!

Klik hier voor een informatiefilmpje over 'Echo's in de zwangerschap'. 

 

 

Wat biedt Vitae

Wij zijn enthousiaste verloskundigen werkzaam in Soest en Soesterberg, die klaar staan voor al je vragen rondom zwangerschap en geboorte.

Praktijkfilmpje

 Vind je het leuk om ons aan het werk te zien? Wil je een globale eerste indruk van onze praktijk? Kijk dan ons praktijkfilmpje!

Kwaliteit en klachten

Onze verloskundigenpraktijk doet er alles aan om aan alle kwaliteitseisen te voldoen. Ook nemen we je serieus als je niet tevreden bent/ een klacht hebt. 


Nieuws

Afscheid Anna


Onze cliƫnten

 •  

  Deze praktijk is geweldig! Al mijn wensen werden gehoord, er werd onwijs goed meegedacht, ik kreeg alle vrijheid maar toch werd er ook stevig doorgepakt toen ik het nodig had. Als ik weer ga bevallen, is het sowieso weer met Vitae. 

   

  -
 •  

  Fantastisch. De wijze waarop zorg zou verleend moeten worden.

   

  -
 •  

  Klein team van heel ervaren verloskundigen.Je voelt je heel prettig, ze nemen de tijd voor je en je kan ze altijd bereiken als er wat is. Dankzij twee vestigingen kunnen mensen uit soesterberg ook daar direct terecht. Mooie rustgevende kamers, goed georganiseerd. 

   

  -
 •  

  Superfijne praktijk met persoonlijke aandacht.

   

  -
 •  

  Fantastische praktijk. Hele aardige en kundige verloskundigen. Een steun en toeverlaat tijdens je zwangerschap en bevalling. Je kunt alles bespreken wat je belangrijk vindt en tijdens de bevalling zijn ze rustig, vertellen goed wat er gaat gebeuren en duidelijk.

   

  -

Wij zijn lid van de KNOV. De koningklijke
Nederlands Organisatie van Verloskundigen.

Bereken je uitgerekende datum


Wanneer was de 1e dag van je laatste menstruatie?Aantal dagen van je menstruatie cyclusJe uitgerekende datum is:

Contactgegevens
Praktijkadres:
Koningsweg 4
3762 EC Soest


Locatie Soesterberg:
Medisch Centrum Soesterberg
Buys Ballotlaan 6
3769 GM Soesterberg