telefoon 035 601 35 47 / spoed 06 190 077 09

Kinderwens


Jullie hebben besloten te stoppen met anticonceptie want er mag een baby komen!
Een spannende periode breekt aan.
80 - 90% van alle stellen zijn binnen een jaar zwanger en gemiddeld duurt het een half jaar.

Tijdens de zwangerschap wordt een basis gelegd voor een gezond leven van jullie kind. Het is daarom belangrijk om je goed voor te bereiden op de zwangerschap.

Wanneer kan je het beste stoppen met anticonceptie, wanneer ben je vruchtbaar, welke leefadviezen gelden als je zwanger wil worden? Voor antwoorden op deze en meer vragen verwijzen we naar https://deverloskundige.nl/zwanger-worden.

Kinderwenspakketje

Het is belangrijk om zo gezond mogelijk aan je zwangerschap te beginnen. Daarom bieden wij vrijblijvend een 'kinderwenspakketje' aan voor stellen met een kinderwens. Hierin zit informatie over gezond zwanger worden. Tevens zit er foliumzuur en een zwangerschapstest in. Je kunt het pakketje zonder afspraak op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.00-12.00 uur ophalen bij ons in de praktijk, Koningsweg 4 te Soest.

Kinderwensspreekuur

Wanneer je een kinderwens hebt kun je vrijblijvend contact met ons opnemen door op werkdagen tussen 09.00-12.00 uur te bellen naar 035-6013547.
Tevens kun je ons mailen als je een specifieke vraag hebt.
Als je wilt plannen we een afspraak in. Deze afspraak duurt ongeveer een half uur en er zijn geen kosten aan verbonden.
Je mag ook de informatie die we meegeven in de vorm van een boekje en enkele folders op komen halen, bel dan wel even van te voren. 

Op de website www.zwangerwijzer.nl kun je anoniem een vragenlijst invullen waarmee je kunt ontdekken of er misschien een risico is voor moeder en kind. Omdat ook je partner een rol speelt bij het zwanger worden is er voor mannen en vrouwen een aparte vragenlijst beschikbaar. Invullen kost ongeveer 10 minuten tijd. Wanneer je een afspraak hebt bij ons voor het kinderwensspreekuur is het handig als jullie deze beiden invullen en doormailen voor de afspraak. 

 

Voor individueel advies of specifieke vragen ben je altijd welkom te mailen of te bellen

 

Wat biedt Vitae

Wij zijn enthousiaste verloskundigen werkzaam in Soest en Soesterberg, die klaar staan voor al je vragen rondom zwangerschap en geboorte.

Praktijkfilmpje

 Vind je het leuk om ons aan het werk te zien? Wil je een globale eerste indruk van onze praktijk? Kijk dan ons praktijkfilmpje!

Kwaliteit en klachten

Onze verloskundigenpraktijk doet er alles aan om aan alle kwaliteitseisen te voldoen. Ook nemen we je serieus als je niet tevreden bent/ een klacht hebt. 


Nieuws

Afscheid Anna


Onze cliƫnten

 •  

  Deze praktijk is geweldig! Al mijn wensen werden gehoord, er werd onwijs goed meegedacht, ik kreeg alle vrijheid maar toch werd er ook stevig doorgepakt toen ik het nodig had. Als ik weer ga bevallen, is het sowieso weer met Vitae. 

   

  -
 •  

  Fantastisch. De wijze waarop zorg zou verleend moeten worden.

   

  -
 •  

  Klein team van heel ervaren verloskundigen.Je voelt je heel prettig, ze nemen de tijd voor je en je kan ze altijd bereiken als er wat is. Dankzij twee vestigingen kunnen mensen uit soesterberg ook daar direct terecht. Mooie rustgevende kamers, goed georganiseerd. 

   

  -
 •  

  Superfijne praktijk met persoonlijke aandacht.

   

  -
 •  

  Fantastische praktijk. Hele aardige en kundige verloskundigen. Een steun en toeverlaat tijdens je zwangerschap en bevalling. Je kunt alles bespreken wat je belangrijk vindt en tijdens de bevalling zijn ze rustig, vertellen goed wat er gaat gebeuren en duidelijk.

   

  -

Wij zijn lid van de KNOV. De koningklijke
Nederlands Organisatie van Verloskundigen.

Bereken je uitgerekende datum


Wanneer was de 1e dag van je laatste menstruatie?Aantal dagen van je menstruatie cyclusJe uitgerekende datum is:

Contactgegevens
Praktijkadres:
Koningsweg 4
3762 EC Soest


Locatie Soesterberg:
Medisch Centrum Soesterberg
Buys Ballotlaan 6
3769 GM Soesterberg