Telefoon 035 601 35 47  /  Spoed 06 190 077 09
Wat biedt verloskundigenpraktijk Vitae en waar onderscheiden wij ons in?

Kinderwensspreekuur

Veel problemen in de zwangerschap en mogelijk later in het leven van het kind hebben een oorsprong in de eerste aanleg van het embryo en de placenta. Door een gezonde leefstijl kun je de omstandigheden waaronder je zwanger wordt en de zwangerschapuitkomst voor jezelf en je kind positief beïnvloeden.

Op de website www.zwangerwijzer.nl kun je anoniem een vragenlijst invullen waarmee je kunt ontdekken of er misschien een risico is voor moeder en kind. Omdat ook je partner een rol speelt bij het zwanger worden is er voor mannen en vrouwen een aparte vragenlijst beschikbaar. Invullen kost ongeveer 10 minuten tijd. Wanneer je een afspraak hebt bij ons voor het kinderwensspreekuur is het handig als jullie deze beiden invullen en doormailen voor de afspraak.      
                                                                                       
Tijdens het kinderwensspreekuur krijg je individueel advies bij aspecten als alcoholgebruik, voeding, medicijngebruik, mogelijke risicofactoren in de familie en gebruik van foliumzuur. Tevens worden jullie individuele vragen beantwoordt en je cyclus wordt besproken. 

 

Afspraak maken

Wanneer je een kinderwens hebt kun je vrijblijvend contact met ons opnemen door op werkdagen tussen 09.00-12.00 uur te bellen naar 035-6013547.
Tevens kun je ons mailen als je een specifieke vraag hebt.
Als je wilt plannen we een afspraak in. Deze afspraak duurt ongeveer een uur en er zijn geen kosten aan verbonden.
Je mag ook de informatie die we meegeven in de vorm van een boekje en enkele folders op komen halen, bel dan wel even van te voren. 

 

 

Twitter & Nieuws                            @zwangerinsoest

Kinkhoest vaccinatie zwangere

Kinkhoest vaccinatie zwangere lees meer

Fijne feestdagen!

Namens Vitae wensen we je fijne feestdagen! lees meer