telefoon 035 601 35 47 / spoed 06 190 077 09

Kraamtijd


" Als liefde leven wordt, krijgt geluk een naam" 

 

Kraamtijd ten tijde van Corona

Normaliter komen we een paar keer langs na je bevalling. Toen de crisis net begon mochten we alleen nog de echt noodzakelijke bezoeken doen, de kraambedbegeleiding ging telefonisch. Gelukkig komt je kraamverzorgster wel elke dag langs! 

Na een kleine verruiming van het beleid mogen we vanaf 28 april weer 1 bezoek per kraamtijd doen. Wat fijn! Zo'n bezoek is zo waardevol. Napraten over de bevalling, je kindje showen, bespreken hoe alles gaat, steun geven in pittige tijden van gebroken nachten en hormonen en meegenieten van die bijzondere tijd! Over de telefoon is dat toch echt wel anders. Wij zijn dus erg blij met deze verruiming. 

01-07-2020: Momenteel doen we weer 2 kraamvisites fysiek per kraambed, tenzij meer nodig is uiteraard!

 

 

Kraambed

Na de bevalling komen wij, afhankelijk van hoe het met jullie gaat, regelmatig bij je langs. Op deze dagen nemen we met de kraamverzorgster de controles van jou en je kindje door. We willen samen met de kraamverzorgster een zo goed mogelijke start geven aan de voeding en verzorging van je baby.

Op dagen dat wij niet langskomen kan de kraamverzorgster met vragen uiteraard altijd contact met ons opnemen. De kraamverzorgende is dagelijks een aantal uren bij jullie. Wij zijn eindverantwoordleijk voor jullie. 
 

Bevalling bij de gynaecoloog

Wanneer je bij de gynaecoloog onder controle bent in je zwangerschap, heb je tijdens je kraambed een verloskundige nodig die thuis de controles doet. Je kan je daarvoor aanmelden in je zwangerschap. Dit kan via het aanmeldformulier of telefonisch
Als je het prettig vindt  om van te voren kennis met ons te maken ben je in je zwangerschap al welkom. Laat dit dan weten op het aanmeldformulier dan nemen we contact met je op, of bel ons voor het maken van een afspraak. 

 

Borstvoeding en flesvoeding

 

Welke voeding je je kindje gaat geven, is jouw keus. Graag helpen wij je bij die keus, tijdens het spreekuur komt dit aan bod. Voor meer informatie kan je kijken op https://deverloskundige.nl/net-bevallen/tekstpagina/67/voeding-baby/

Voor vragen over borst- en flesvoeding kun je terecht tijdens het inloopspreekuur met onze lactatiekundige. Dit spreekuur wordt gehouden op de woensdagochtend in onze praktijk in Soest en is kosteloos.

Data 2020, van 09.00 - 10.00 uur
12 februari    29 juli
25 maart       9 september
6 mei            21 oktober
17 juni          9 december

Voor informatie over de kraamtijd kan je een kijkje nemen op https://deverloskundige.nl/net-bevallen

Wat biedt Vitae

Wij zijn enthousiaste verloskundigen werkzaam in Soest en Soesterberg, die klaar staan voor al je vragen rondom zwangerschap en geboorte.

Praktijkfilmpje

 Vind je het leuk om ons aan het werk te zien? Wil je een globale eerste indruk van onze praktijk? Kijk dan ons praktijkfilmpje!

Kwaliteit en klachten

Onze verloskundigenpraktijk doet er alles aan om aan alle kwaliteitseisen te voldoen. Ook nemen we je serieus als je niet tevreden bent/ een klacht hebt. 

Nieuws

Vitae 12 jaar!


Op 01-07-2020

bestaat Vitae 12 jaar!

Onze cliƫnten

 •  

  Deze praktijk is geweldig! Al mijn wensen werden gehoord, er werd onwijs goed meegedacht, ik kreeg alle vrijheid maar toch werd er ook stevig doorgepakt toen ik het nodig had. Als ik weer ga bevallen, is het sowieso weer met Vitae. 

   

  -
 •  

  Fantastisch. De wijze waarop zorg zou verleend moeten worden.

   

  -
 •  

  Klein team van heel ervaren verloskundigen.Je voelt je heel prettig, ze nemen de tijd voor je en je kan ze altijd bereiken als er wat is. Dankzij twee vestigingen kunnen mensen uit soesterberg ook daar direct terecht. Mooie rustgevende kamers, goed georganiseerd. 

   

  -
 •  

  Superfijne praktijk met persoonlijke aandacht.

   

  -
 •  

  Fantastische praktijk. Hele aardige en kundige verloskundigen. Een steun en toeverlaat tijdens je zwangerschap en bevalling. Je kunt alles bespreken wat je belangrijk vindt en tijdens de bevalling zijn ze rustig, vertellen goed wat er gaat gebeuren en duidelijk.

   

  -

Wij zijn lid van de KNOV. De koningklijke
Nederlands Organisatie van Verloskundigen.

Bereken je uitgerekende datum


Wanneer was de 1e dag van je laatste menstruatie?Aantal dagen van je menstruatie cyclusJe uitgerekende datum is:

Contactgegevens
Praktijkadres:
Koningsweg 4
3762 EC Soest


Locatie Soesterberg:
Medisch Centrum Soesterberg
Buys Ballotlaan 6
3769 GM Soesterberg