telefoon 035 601 35 47 / spoed 06 190 077 09

Kraamtijd


" Als liefde leven wordt, krijgt geluk een naam" 

Kraambed

Na de bevalling hebben wij, afhankelijk van hoe het met jullie gaat, een aantal keer contact met jullie. Dat kan zijn telefonisch of middels een huisbezoek. Dan nemen we met de kraamverzorgster de controles van jou en je kindje door. We willen samen met de kraamverzorgster een zo goed mogelijke start geven aan de voeding en verzorging van je baby en jouw herstel. 

Op dagen dat wij niet langskomen of bellen kan de kraamverzorgster met vragen uiteraard altijd contact met ons opnemen. De kraamverzorgende is dagelijks een aantal uren bij jullie. Wij zijn eindverantwoordelijk voor jullie. 
 

Bevalling bij de gynaecoloog

Wanneer je bij de gynaecoloog onder controle bent in je zwangerschap, heb je tijdens je kraambed een verloskundige nodig die thuis de controles doet. Je kan je daarvoor aanmelden in je zwangerschap. Dit kan via het aanmeldformulier of telefonisch
Als je het prettig vindt  om van te voren kennis met ons te maken ben je in je zwangerschap al welkom. Laat dit dan weten op het aanmeldformulier dan nemen we contact met je op, of bel ons voor het maken van een afspraak. 

 

Borstvoeding en flesvoeding

Welke voeding je je kindje gaat geven, is jouw keus. Graag helpen wij je bij die keus, tijdens het spreekuur komt dit aan bod. Voor meer informatie kan je kijken op https://deverloskundige.nl/net-bevallen/tekstpagina/67/voeding-baby/

We werken samen met Adrie van Voorst, een lactatiekundige. Dat is een borstvoedingspecialist. Zij geeft voorlichting en begeleiding bij borstvoeding. Dit kan telefonisch, middels een videoconsult of middels een huisbezoek. Ook geeft zij live webinars, waar je tijdens je zwangerschap aan kan deelnemen en zo goed voorbereid start aan het geven van borstvoeding. Je kan altijd contact opnemen met haar. 

 

Als je 6 weken na je bevalling bent kan je een bekkenbodem check doen. Klik op deze link om de test te doen en een persoonlijk advies te krijgen. 

 

Voor informatie over de kraamtijd kan je een kijkje nemen op https://deverloskundige.nl/net-bevallen

 

Klik hier voor een informatiefilmpje over de kraamtijd. 

Wat biedt Vitae

Wij zijn enthousiaste verloskundigen werkzaam in Soest en Soesterberg, die klaar staan voor al je vragen rondom zwangerschap en geboorte.

Praktijkfilmpje

 Vind je het leuk om ons aan het werk te zien? Wil je een globale eerste indruk van onze praktijk? Kijk dan ons praktijkfilmpje!

Kwaliteit en klachten

Onze verloskundigenpraktijk doet er alles aan om aan alle kwaliteitseisen te voldoen. Ook nemen we je serieus als je niet tevreden bent/ een klacht hebt. 


Nieuws

Afscheid Anna


Onze cliƫnten

 •  

  Deze praktijk is geweldig! Al mijn wensen werden gehoord, er werd onwijs goed meegedacht, ik kreeg alle vrijheid maar toch werd er ook stevig doorgepakt toen ik het nodig had. Als ik weer ga bevallen, is het sowieso weer met Vitae. 

   

  -
 •  

  Fantastisch. De wijze waarop zorg zou verleend moeten worden.

   

  -
 •  

  Klein team van heel ervaren verloskundigen.Je voelt je heel prettig, ze nemen de tijd voor je en je kan ze altijd bereiken als er wat is. Dankzij twee vestigingen kunnen mensen uit soesterberg ook daar direct terecht. Mooie rustgevende kamers, goed georganiseerd. 

   

  -
 •  

  Superfijne praktijk met persoonlijke aandacht.

   

  -
 •  

  Fantastische praktijk. Hele aardige en kundige verloskundigen. Een steun en toeverlaat tijdens je zwangerschap en bevalling. Je kunt alles bespreken wat je belangrijk vindt en tijdens de bevalling zijn ze rustig, vertellen goed wat er gaat gebeuren en duidelijk.

   

  -

Wij zijn lid van de KNOV. De koningklijke
Nederlands Organisatie van Verloskundigen.

Bereken je uitgerekende datum


Wanneer was de 1e dag van je laatste menstruatie?Aantal dagen van je menstruatie cyclusJe uitgerekende datum is:

Contactgegevens
Praktijkadres:
Koningsweg 4
3762 EC Soest


Locatie Soesterberg:
Medisch Centrum Soesterberg
Buys Ballotlaan 6
3769 GM Soesterberg