Telefoon 035 601 35 47  /  Spoed 06 190 077 09
Wat biedt verloskundigenpraktijk Vitae en waar onderscheiden wij ons in?

Kraambed

Kraambed

Na de bevalling komen wij, afhankelijk van hoe het met jullie gaat, regelmatig bij je langs. Op deze dagen nemen we met de kraamverzorgster de controles van moeder en kind door. We letten bij de baby vooral op de kleur, temperatuur en natuurlijk de voeding en gewicht. Van moeder controleren we de baarmoederstand, het bloedverlies en de eventuele hechtingen. We willen samen met de kraamverzorgster een zo goed mogelijke start geven aan de voeding en verzorging van je baby.

Op dagen dat wij niet langskomen kan de kraamverzorgster met vragen uiteraard altijd contact met ons opnemen. De kraamverzorgende is dagelijks een aantal uren bij jullie.

Bevalling bij de gynaecoloog

Wanneer je bij de gynaecoloog onder controle bent in je zwangerschap, heb je tijdens je kraambed een verloskundige nodig die thuis de controles doet. Je mag ons bellen als je bevallen bent en weet wanneer je naar huis gaat op het spoednummer:
06- 19007709.
Als je het prettig vindt  om van te voren kennis met ons te maken ben je in je zwangerschap al welkom. Bel ons dan tijdens het telefonisch spreekuur om een afspraak in te plannen.
Twitter & Nieuws                            @zwangerinsoest

Kinkhoest vaccinatie zwangere

Kinkhoest vaccinatie zwangere lees meer

Fijne feestdagen!

Namens Vitae wensen we je fijne feestdagen! lees meer