telefoon 035 601 35 47 / spoed 06 190 077 09

Miskraam


Bij één op de vijf zwangerschappen (20%) treedt er in de eerste periode van de zwangerschap (tot 16 weken) vaginaal bloedverlies op. Dit wordt door veel vrouwen als verontrustend ervaren. Toch is bij slechts de helft hiervan sprake van een miskraam.
Als je ongerust bent en er een verdenking op een miskraam bestaat maken wij zo spoedig mogelijk een echo. Dat kan vanaf een zwangerschapsduur van 7 á 8 weken. Vanaf dan kan de echo pas helderheid geven of het hartje klopt. Deze echo is altijd bij ons in de eigen praktijk door een van de vaste verloskundigen. 

Het kan zijn dat je zwangerschap eindigt in een miskraam. Dit is voor jullie een verdrietige periode. Juist ook in deze periode proberen wij jullie zo goed mogelijk te begeleiden.

Wat is een miskraam eignenlijk precies, wat moet ik doen als ik bloedverlies heb, hoe herstel ik lichamelijk en emotioneel na een miskraam, hoe zit het met een volgende zwangerschap? Voor antwoord op deze en meer vragen verwijzen wij naar https://deverloskundige.nl/miskraam. Ook maakten we een filmpje over 'Bloedverlies aan het begin van de zwangerschap'. 

Als je bloedverlies hebt in je zwangerschap, raden wij aan ons te bellen. Als je zorgen of vragen hebt ook, je bent altijd welkom!

Wat biedt Vitae

Wij zijn enthousiaste verloskundigen werkzaam in Soest en Soesterberg, die klaar staan voor al je vragen rondom zwangerschap en geboorte.

Praktijkfilmpje

 Vind je het leuk om ons aan het werk te zien? Wil je een globale eerste indruk van onze praktijk? Kijk dan ons praktijkfilmpje!

Kwaliteit en klachten

Onze verloskundigenpraktijk doet er alles aan om aan alle kwaliteitseisen te voldoen. Ook nemen we je serieus als je niet tevreden bent/ een klacht hebt. 


Nieuws

Afscheid Anna


Onze cliƫnten

 •  

  Deze praktijk is geweldig! Al mijn wensen werden gehoord, er werd onwijs goed meegedacht, ik kreeg alle vrijheid maar toch werd er ook stevig doorgepakt toen ik het nodig had. Als ik weer ga bevallen, is het sowieso weer met Vitae. 

   

  -
 •  

  Fantastisch. De wijze waarop zorg zou verleend moeten worden.

   

  -
 •  

  Klein team van heel ervaren verloskundigen.Je voelt je heel prettig, ze nemen de tijd voor je en je kan ze altijd bereiken als er wat is. Dankzij twee vestigingen kunnen mensen uit soesterberg ook daar direct terecht. Mooie rustgevende kamers, goed georganiseerd. 

   

  -
 •  

  Superfijne praktijk met persoonlijke aandacht.

   

  -
 •  

  Fantastische praktijk. Hele aardige en kundige verloskundigen. Een steun en toeverlaat tijdens je zwangerschap en bevalling. Je kunt alles bespreken wat je belangrijk vindt en tijdens de bevalling zijn ze rustig, vertellen goed wat er gaat gebeuren en duidelijk.

   

  -

Wij zijn lid van de KNOV. De koningklijke
Nederlands Organisatie van Verloskundigen.

Bereken je uitgerekende datum


Wanneer was de 1e dag van je laatste menstruatie?Aantal dagen van je menstruatie cyclusJe uitgerekende datum is:

Contactgegevens
Praktijkadres:
Koningsweg 4
3762 EC Soest


Locatie Soesterberg:
Medisch Centrum Soesterberg
Buys Ballotlaan 6
3769 GM Soesterberg