telefoon 035 601 35 47 / spoed 06 190 077 09

Nieuws


Fijne feestdagen!


Namens alle collega's wensen we je fijne feestdagen en een gezond en vruchtbaar nieuw jaar!

Alice - Anne - Marcella - Mireille

 We delen aan iedere zwangere een leuk presentje uit voor tijdens de feestdagen: een flesje alcoholvrije bubbels! Zo kan je toch mee proosten.
Natuurlijk stimuleren we hiermee ook om geen alcohol te gebruiken tijdens de zwangerschap. Meer informatie is hierover te vinden in de magazine 'Zwanger & 100% alcoholvrij'.

Wat biedt Vitae

Wij zijn enthousiaste verloskundigen werkzaam in Soest en Soesterberg, die klaar staan voor al je vragen rondom zwangerschap en geboorte.

Praktijkfilmpje

 Vind je het leuk om ons aan het werk te zien? Wil je een globale eerste indruk van onze praktijk? Kijk dan ons praktijkfilmpje!

Kwaliteit en klachten

Onze verloskundigenpraktijk doet er alles aan om aan alle kwaliteitseisen te voldoen. Ook nemen we je serieus als je niet tevreden bent/ een klacht hebt. 

Nieuws

Decembermaand


Wij van Vitae wensen iedereen gezellige en knusse dagen toe. 

Onze cliƫnten

 •  

  Fijne praktijk. De dames stellen je gerust. Geen vraag is teveel. Goede begeleiding. Eigenlijk niks negatiefs te melden.

   

  -
 •  

  Fantastisch. De wijze waarop zorg zou verleend moeten worden.

   

  -
 •  

  De verloskundigen bij Vitae zijn allemaal heel fijn in de omgang. Ze zorgen ervoor dat je tijdens je zwangerschap bij alle 3 op het spreekuur komt. Zo leer je ze beter kennen en dat is fijn tijdens de bevalling. Mijn eerste bevalling was best heftig en duurde lang, het werd ook medisch waardoor ik werd overgedragen aan het ziekenhuis. Tijdens mijn 2de zwangerschap besproken dat ik het niet weer zo wilde. Ze hebben er alles aan gedaan mij gerust te stellen. Het werd weer medisch, maar Alice is al die tijd bij gebleven, dat was echt zo fijn! Toppers zijn het!

   

  -
 •  

  Superfijne praktijk met persoonlijke aandacht.

   

  -
 •  

  Fantastische praktijk. Hele aardige en kundige verloskundigen. Een steun en toeverlaat tijdens je zwangerschap en bevalling. Je kunt alles bespreken wat je belangrijk vindt en tijdens de bevalling zijn ze rustig, vertellen goed wat er gaat gebeuren en duidelijk.

   

  -

Wij zijn lid van de KNOV. De koningklijke
Nederlands Organisatie van Verloskundigen.

Bereken je uitgerekende datum


Wanneer was de 1e dag van je laatste menstruatie?Aantal dagen van je menstruatie cyclusJe uitgerekende datum is:

Contactgegevens
Praktijkadres:
Koningsweg 4
3762 EC Soest


Locatie Soesterberg:
Medisch Centrum Soesterberg
Buys Ballotlaan 6
3769 GM Soesterberg