Telefoon 035 601 35 47  /  Spoed 06 190 077 09
Wat biedt verloskundigenpraktijk Vitae en waar onderscheiden wij ons in?

Verloskundigen

Marcella PesieSinds 2006 ben ik verloskundige en sinds 2009 tevens echoscopiste. Na mijn afstuderen ben ik gaan waarnemen in Amersfoort en Utrecht. Tot ik in 2008 deze praktijk in Soest kon overnemen. Wat een fantastische kans!
In 2010 ben ik moeder geworden van een zoon, Boaz en in 2012 kreeg ik een dochter, Saar. Dit heeft mijn manier van werken als verloskundige niet veranderd. Wel begrijp ik nu hoe het is om moeder te worden en vind ik het erg mooi om bepaalde emoties te herkennen bij mensen.  
Ik vind het bijzonder om aanwezig te zijn bij het proces moeder (en vader) worden en hierin te mogen begeleiden. 
Belangrijk in verloskundige zorg vind ik kwaliteit van zorg en individualistische zorg. Ieder mens is anders en behoeft andere begeleiding.

 

Alice JonkerAl van jongs af aan wilde ik graag verloskundige worden. Een droom die in 2010 werkelijkheid werd! Ik ben werkzaam geweest in Soest, Baarn en Amersfoort. Vanaf 2012 werk ik in het vaste team van Vitae. Verder ben ik vanaf 2011 ook werkzaam als echoscopiste. Voor de 20-weken echo kan je in Verloskundig Centrum 't Gooi ook bij mij terecht. Ik vind het een mooie aanvulling op het vak van verloskundige om ook echo's te maken.

In december 2017 werd ik moeder van Abel. Wat bijzonder om nu ook zelf een zwangerschap, bevalling en de tijd daarna mee te maken! En te ervaren hoe dingen voelen, zoals de eerste bewegingen in je buik en de eerste weeën... Verloskundige en moeder, met deze ervaring krijgt de begeleiding van onze eigen zwangeren een extra dimensie.

Rust, vertrouwen, enthousiasme en openheid zijn dan ook punten die ik zeer belangrijk vind. Het coachen van de bevalling en het geven van vertrouwen in je eigen kunnen zie ik als een uitdaging! Ook al verloopt je bevalling dan soms anders dan verwacht, hierdoor kan je toch met een goed gevoel terugkijken.
 

Mireille van de Water

Praktijkassistente 


Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Als moeder van drie kinderen weet ik wat een bijzondere periode dit is voor jou en je partner.  Een mooie tijd waarvan je wilt genieten maar je je soms ook zorgen maakt en veel vragen hebt.  Het is fijn dat je dan niet hoeft te wachten tot de volgende controle.
Op maandag, dinsdag en donderdag kun je mij bereiken tijdens het telefonisch spreekuur van 09.00 uur tot 12.00 uur. Daarnaast verwerk ik de uitslagen van je bloedonderzoeken, echo’s en prenatale testen en houd ik je hiervan uiteraard op de hoogte.
Voordat ik praktijkassistente werd bij Vitae ben ik lange tijd werkzaam geweest als kraamzorgconsulent. Vandaar dat ik het stukje informatie rondom jullie kraamtijd op onze voorlichtingsavonden voor mijn rekening neem.
Ik wens je een fijne zwangerschap!

 

 

Twitter & Nieuws                            @zwangerinsoest

Kinkhoest vaccinatie zwangere

Kinkhoest vaccinatie zwangere lees meer

Fijne feestdagen!

Namens Vitae wensen we je fijne feestdagen! lees meer