telefoon 035 601 35 47 / spoed 06 190 077 09

Prenatale screening


Tijdens de eerste afspraak bij ons, krijg je informatie over onderzoeken die je kan laten doen in je zwangerschap. We voeren een counselingsgesprek met je over de onderzoeken die mogelijk zijn. Je kan laten onderzoeken of het kind in je buik een aandoening of lichamelijke afwijking heeft. Dit noemen we prenatale screening. Er zijn twee soorten screening. 

1. Onderzoek naar downsyndroom, edwardsyndroom en patausyndroom; de NIPT (niet invasieve prenatale test).

2. Onderzoek naar lichamelijke afwijkingen; de 13 weken echo en de 20 weken echo. 

Je beslist zelf of je deze onderzoeken wilt laten doen. 

Na het gesprek geven we je infomatie mee in de vorm van boekjes, zodat jij (en je eventuele partner) kan nadenken over wat je wel of niet zou willen laten onderzoeken. Bij de volgende afspraak bij ons komen we erop terug en kan desgewenst een onderzoek worden geregeld. Voor informatie over deze onderzoeken verwijzen we naar www.pns.nl. Ook maakten we een filmpje over 'De 20 weken echo'. 

 

Screeningscentra waar de 13 weken echo en de 20 weken echo worden uitgevoerd:


Verloskundig Centrum 't Gooi
Lopes Diaslaan 109  Vleugel D 
1222 VC Hilversum
T. 035-6424906

Prenataal Screeningscentrum Gooi & Eemland
Euroweg 100
3825 HD Amersfoort
T. 033-4328646

Wat biedt Vitae

Wij zijn enthousiaste verloskundigen werkzaam in Soest en Soesterberg, die klaar staan voor al je vragen rondom zwangerschap en geboorte.

Praktijkfilmpje

 Vind je het leuk om ons aan het werk te zien? Wil je een globale eerste indruk van onze praktijk? Kijk dan ons praktijkfilmpje!

Kwaliteit en klachten

Onze verloskundigenpraktijk doet er alles aan om aan alle kwaliteitseisen te voldoen. Ook nemen we je serieus als je niet tevreden bent/ een klacht hebt. 


Nieuws

Afscheid Anna


Onze cliƫnten

 •  

  Deze praktijk is geweldig! Al mijn wensen werden gehoord, er werd onwijs goed meegedacht, ik kreeg alle vrijheid maar toch werd er ook stevig doorgepakt toen ik het nodig had. Als ik weer ga bevallen, is het sowieso weer met Vitae. 

   

  -
 •  

  Fantastisch. De wijze waarop zorg zou verleend moeten worden.

   

  -
 •  

  Klein team van heel ervaren verloskundigen.Je voelt je heel prettig, ze nemen de tijd voor je en je kan ze altijd bereiken als er wat is. Dankzij twee vestigingen kunnen mensen uit soesterberg ook daar direct terecht. Mooie rustgevende kamers, goed georganiseerd. 

   

  -
 •  

  Superfijne praktijk met persoonlijke aandacht.

   

  -
 •  

  Fantastische praktijk. Hele aardige en kundige verloskundigen. Een steun en toeverlaat tijdens je zwangerschap en bevalling. Je kunt alles bespreken wat je belangrijk vindt en tijdens de bevalling zijn ze rustig, vertellen goed wat er gaat gebeuren en duidelijk.

   

  -

Wij zijn lid van de KNOV. De koningklijke
Nederlands Organisatie van Verloskundigen.

Bereken je uitgerekende datum


Wanneer was de 1e dag van je laatste menstruatie?Aantal dagen van je menstruatie cyclusJe uitgerekende datum is:

Contactgegevens
Praktijkadres:
Koningsweg 4
3762 EC Soest


Locatie Soesterberg:
Medisch Centrum Soesterberg
Buys Ballotlaan 6
3769 GM Soesterberg