telefoon 035 601 35 47 / spoed 06 190 077 09

Pretecho's


Met onze jarenlange ervaring in het maken van echo's kunnen we hele mooie pretecho's maken. Naast de medische echo's even ontspannen kijken naar je kindje is wel echt een feestje! En dat kan gewoon bij ons in de praktijk. 

Pretecho geslacht

Ben je nieuwsgierig of je in verwachting bent van een meisje of een jongetje? Dan kan je vanaf 15 weken een echo laten maken om dat te zien. De echo duurt ongeveer 15 min en kost 35,00 euro. Op onze locatie in Soest maken we filmpjes en foto’s van jullie kindje. Deze beelden kunnen we naar je telefoon sturen via de app Hello Mom. Op die manier worden de beelden meteen in je galerij opgeslagen en heb je ze voor altijd vastgelegd. Ook kan je ze makkelijk delen met bijvoorbeeld familie. Een andere optie is de beelden op een USB stick meekrijgen. Op onze locatie in Soesterberg printen we foto's van jullie kindje. 

Vind je het leuk om meteen ter plekke het geslacht te horen? Of willen jullie dit samen of met anderen thuis onthullen? Je kan bij ons een Popper met confetti kopen (4,00 euro) of een witte bruisbal die water roze/ blauw kleurt (10,00 euro). Wij kunnen de echo maken, het geslacht geheim houden en de juiste kleur meegeven (aan de buitenkant voor jullie niet te herkennen uiteraard).

Pretecho 2D

Mocht je naast de reguliere echo’s behoefte hebben aan een extra echo dan kan dat. Dat is een echo in 2D. De echo duurt ongeveer 15 min en kost 35,00 euro. Op onze locatie in Soest maken we filmpjes en foto’s van jullie kindje. Deze beelden kunnen we naar je telefoon sturen via de app Hello Mom. Op die manier worden de beelden meteen in je galerij opgeslagen en heb je ze voor altijd vastgelegd. Ook kan je ze makkelijk delen met bijvoorbeeld familie. Een andere optie is de beelden op een USB stick meekrijgen. Op onze locatie in Soesterberg printen we foto's van jullie kindje. 

Pretecho 3D/4D

Bij ons in de praktijk kan je een pretecho laten maken in 3D/ 4D. De echo wordt gemaakt door een van ons, dus ook deze speciale momenten maak je samen met een bekende zorgverlener mee. Wij werken met geavanceerde en nieuwe apparatuur en kunnen jullie daarmee een unieke ervaring geven. De echo duurt 30 minuten en kost incl USB stick 85 euro. 

Bij een 3D echo is er diepte in de echo, je kan zien hoe je kindje er werkelijk uitziet. 4D betekent een bewegend 3D beeld. Beide technieken worden tijdens de pretecho gebruikt. Een 3D/ 4D echo kan gedurende de gehele zwangerschap gemaakt worden. Echter, die mooie plaatjes van bijvoorbeeld het gezichtje, kan je het beste verkrijgen tussen de 24 en 30 weken. We zijn daarbij afhankelijk van de ligging van je kindje. Soms lukt het niet goed om de baby mooi in beeld te krijgen, dan kan je kosteloos nog een keer terugkomen. Heel soms lukt het ook dan niet en laat jullie kindje zich vooral in 2D mooi zien. 

We maken filmpjes en foto’s van jullie kindje. Deze beelden kunnen we naar je telefoon sturen via de app Hello Mom. Op die manier worden de beelden meteen in je galerij opgeslagen en heb je ze voor altijd vastgelegd. Ook kan je ze makkelijk delen met bijvoorbeeld familie. Een andere optie is de beelden op een USB stick meekrijgen. 

Een pretecho in 3D/4D kan alleen op onze locatie in Soest. 

 

Als je wensen of vragen hebt, horen we dat graag!

 

NB je kan de echo betalen middels pin of contant

Wat biedt Vitae

Wij zijn enthousiaste verloskundigen werkzaam in Soest en Soesterberg, die klaar staan voor al je vragen rondom zwangerschap en geboorte.

Praktijkfilmpje

 Vind je het leuk om ons aan het werk te zien? Wil je een globale eerste indruk van onze praktijk? Kijk dan ons praktijkfilmpje!

Kwaliteit en klachten

Onze verloskundigenpraktijk doet er alles aan om aan alle kwaliteitseisen te voldoen. Ook nemen we je serieus als je niet tevreden bent/ een klacht hebt. 


Nieuws

Afscheid Anna


Onze cliƫnten

 •  

  Deze praktijk is geweldig! Al mijn wensen werden gehoord, er werd onwijs goed meegedacht, ik kreeg alle vrijheid maar toch werd er ook stevig doorgepakt toen ik het nodig had. Als ik weer ga bevallen, is het sowieso weer met Vitae. 

   

  -
 •  

  Fantastisch. De wijze waarop zorg zou verleend moeten worden.

   

  -
 •  

  Klein team van heel ervaren verloskundigen.Je voelt je heel prettig, ze nemen de tijd voor je en je kan ze altijd bereiken als er wat is. Dankzij twee vestigingen kunnen mensen uit soesterberg ook daar direct terecht. Mooie rustgevende kamers, goed georganiseerd. 

   

  -
 •  

  Superfijne praktijk met persoonlijke aandacht.

   

  -
 •  

  Fantastische praktijk. Hele aardige en kundige verloskundigen. Een steun en toeverlaat tijdens je zwangerschap en bevalling. Je kunt alles bespreken wat je belangrijk vindt en tijdens de bevalling zijn ze rustig, vertellen goed wat er gaat gebeuren en duidelijk.

   

  -

Wij zijn lid van de KNOV. De koningklijke
Nederlands Organisatie van Verloskundigen.

Bereken je uitgerekende datum


Wanneer was de 1e dag van je laatste menstruatie?Aantal dagen van je menstruatie cyclusJe uitgerekende datum is:

Contactgegevens
Praktijkadres:
Koningsweg 4
3762 EC Soest


Locatie Soesterberg:
Medisch Centrum Soesterberg
Buys Ballotlaan 6
3769 GM Soesterberg