telefoon 035 601 35 47 / spoed 06 190 077 09

Visie


Vitae

Inmiddels alweer 12 1/2 jaar geleden kreeg Marcella de kans om de verloskundige praktijk over te nemen. Zij noemde de praktijk Vitae, wat "Leven" betekent. Enkele jaren later kwam Alice erbij en nog steeds zijn wij een rotsvast team, een bekend gezicht voor en in Soest. Met liefde en passie staan wij dag en nacht klaar voor iedereen.

Wij hebben in die 12 1/2 jaar een goed lopende, stabiele, vertrouwde praktijk opgebouwd waar we betrokken en met plezier ons mooie vak uitoefenen. Wij zijn erg trots op ons mooie beroep en ook op onze praktijk. Het blijft een compliment dat mensen hun vertrouwen in onze handen leggen voor hun kostbaarste geschenk. Dat wij het wonder van nieuw leven elke keer weer mogen ervaren, wordt nooit gewoon. 

In onze dynamische en kleinschalige praktijk leveren wij zorg vanuit een professionele visie. Dit houdt in dat wij ons voor iedereen inzetten en dat iedereen dezelfde zorg krijgt, namelijk de zorg die nodig is voor een goed verlopende zwangerschap. Wij maken alle medische echo's en alle pretecho's zelf en vinden het belangrijk dat je op die momenten een vertrouwd gezicht ziet. Ook vinden wij het belangrijk dat je je vertrouwd voelt, en veilig, dat er ruimte is voor jouw idee over zwanger zijn en bevallen. Ons doel is een gezonde moeder en kind, en jij die met een tevreden en trots gevoel kan terug kijken op de zwangerschap en de bevalling.

In het mooie pand van Lijf en Visie, centraal gelegen in Soest, hebben wij onze spreekkamer. Onze kamer is boven zodat je niet gezien wordt door mogelijke bekende als je voor de eerste keer bij ons komt. Pak gerust een kopje koffie of thee als je binnenkomt! 

Wij hebben in het pand alles te bieden wat je nodig kan hebben voor de zwangerschap. Korte lijnen en goede zorg onder een dak. Zo zit de bekkenfysiotherapeut in de kamer naast ons en kan je laagdrempelig een afspraak bij haar maken. Ook kan je snel terecht bij een diëtiste. Verder wordt er Zwanger&Fit gegeven in de grote trainingszaal.

Daarnaast hebben we een mooie spreekuur locatie in Soesterberg. Op die manier kan je als zwangere vanuit Soesterberg of Huis ter Heide om de hoek bij ons langskomen. We maken op beide locaties zelf de echo's. 

Onze visie ondersteund ook het hebben van een focus, doelgericht zorg leveren en prioriteiten stellen. Om die reden worden wij ondersteund door onze praktijk assistente Mireille. Zij ondersteunt ons in de praktijkvoering en je kan haar aan de telefoon krijgen als je belt. Op deze manier hebben wij meer rust en minder (niet dringende) telefoontjes als we zorg geven aan jullie. 

Wat wij belangrijk vinden in de verloskundige zorg, is de autonomie van de vrouw, de zelfbeschikking van de mens in het algemeen. Wij staan achter jouw keuzes en willen je graag begeleiden in het maken van die keuzes. Belangrijk vinden we wetenschappelijk onderzoek en het leveren van goede zorg, en bovenal ben jij degene waar het om draait en zullen wij zorg op maat leveren. 

Wij heten je graag welkom in onze praktijk! 

 

Wat biedt Vitae

Wij zijn enthousiaste verloskundigen werkzaam in Soest en Soesterberg, die klaar staan voor al je vragen rondom zwangerschap en geboorte.

Praktijkfilmpje

 Vind je het leuk om ons aan het werk te zien? Wil je een globale eerste indruk van onze praktijk? Kijk dan ons praktijkfilmpje!

Kwaliteit en klachten

Onze verloskundigenpraktijk doet er alles aan om aan alle kwaliteitseisen te voldoen. Ook nemen we je serieus als je niet tevreden bent/ een klacht hebt. 


Nieuws

Afscheid Anna


Onze cliƫnten

 •  

  Deze praktijk is geweldig! Al mijn wensen werden gehoord, er werd onwijs goed meegedacht, ik kreeg alle vrijheid maar toch werd er ook stevig doorgepakt toen ik het nodig had. Als ik weer ga bevallen, is het sowieso weer met Vitae. 

   

  -
 •  

  Fantastisch. De wijze waarop zorg zou verleend moeten worden.

   

  -
 •  

  Klein team van heel ervaren verloskundigen.Je voelt je heel prettig, ze nemen de tijd voor je en je kan ze altijd bereiken als er wat is. Dankzij twee vestigingen kunnen mensen uit soesterberg ook daar direct terecht. Mooie rustgevende kamers, goed georganiseerd. 

   

  -
 •  

  Superfijne praktijk met persoonlijke aandacht.

   

  -
 •  

  Fantastische praktijk. Hele aardige en kundige verloskundigen. Een steun en toeverlaat tijdens je zwangerschap en bevalling. Je kunt alles bespreken wat je belangrijk vindt en tijdens de bevalling zijn ze rustig, vertellen goed wat er gaat gebeuren en duidelijk.

   

  -

Wij zijn lid van de KNOV. De koningklijke
Nederlands Organisatie van Verloskundigen.

Bereken je uitgerekende datum


Wanneer was de 1e dag van je laatste menstruatie?Aantal dagen van je menstruatie cyclusJe uitgerekende datum is:

Contactgegevens
Praktijkadres:
Koningsweg 4
3762 EC Soest


Locatie Soesterberg:
Medisch Centrum Soesterberg
Buys Ballotlaan 6
3769 GM Soesterberg