Telefoon 035 601 35 47  /  Spoed 06 190 077 09
Wat biedt verloskundigenpraktijk Vitae en waar onderscheiden wij ons in?

Zwangerschapscursus

Yoga So​est/Baarn
www.yogacentrum-eemland.nl
www.annekenijholt.nl
www.niraja.nl
www.wedoyoga.nl
www.mumsandmore.nl/zwangerschaps-yoga
www.ideacultuur.nl/zwangerschapsyoga

Zwanger-Fit
In ons eigen pand wordt Zwanger & Fit gegeven. Vanaf 16 weken zwangerschap tot en met na de bevalling kun je meedoen. Instromen is op elke moment mogelijk. Door deze cursus kan er al vroeg in de zwangerschap getraind worden met bekken- en bekkenbodemspieren, ter preventie van klachten. Je traint en onder leiding van een fysiotherapeute die gespecialiseerd is in zwangerschap en bekken. 

Haptonomische zwangerschapsbegeleiding
Ineke de Jager
www.haptonomischezwangerschapsbegeleiding.nl

www.vonkhaptonomie.nl
Angstig voor de bevalling? Leer hoe je gezond met deze angsten om kunt gaan om zo ontspannender de bevalling aan/in te gaan. 

Pilates
https://mumsandmore.nl/zwangerschapspilates/

Samen bevallen
De zwangerschapscursus die je mét je partner volgt. De cursus is er op gericht de beide ouders uitgebreid te informeren, eventuele angsten bespreekbaar te maken en het vertrouwen in je eigen kunnen te vergroten. Ook wordt er ruim aandacht besteed aan ontspanning en ademhalingstechnieken. Gedurende de cursus is er steeds aandacht voor de ondersteunende rol van de partner, zodat deze actief betrokken kan zijn bij de bevalling. 
Locatie: Soest en Amersfoort
www.samenbevallen.nl

Cursus Bevallen
Cursus bevallen is een complete, praktische 1-daagse cursus die je samen met je partner volgt. Bezoek voor meer informatie, cursus data en locaties www.cursusbevallen.nl


Zwangerschapsgym
www.fijnmama.nl
Zwangerschapsgym in Leusden

www.mominbalance.nl
Met Mom in Balance blijf je fit, sterk en energiek tijdens je zwangerschap en voel je je sterk voor de bevalling en zorg je voor een voorspoedig herstel na je bevalling. Training in Soest en Amersfoort. 

https://mumsandmore.nl/bevalcursus/

www.cursusbevallen.nl

Zwangerschapszwemmen
Zwembad de Trits in Baarn

Coaching en training rondom zwangerschap
Praktijk Leef!
Praktijk Leef! is een samenwerking tussen Judie Snijders als verloskundige/coach en Alexander Holwerda, (relatie)coach/trainer. Voor coaching rondom zwangerschap en relatie. Coaching bij traumatische ervaringen, vruchtbaarheidsproblemen, rouw rondom zwangerschap en ongeplande zwangerschap.

Mama coach
Vivian Vietje
Voor coaching tijdens de zwangerschap en individuele zwangerschapscursussen.

Mamawel
Mamawel ondersteunt vrouwen die voor, tijdens of na hun zwangerschap uit balans raken. Kijk voor meer informatie op: www.mamawel.nl

HYPNOBIRTHING

SubSense verzorgt een cursus HypnoBirthing op een moderne manier zonder zweverig te zijn. Hierdoor sluit de cursus goed aan bij de huidige verloskunde en is de beste voorbereiding op een fijne geboorte. De cursus wordt gegeven door ervaren verloskundigen. De cursus wordt gegeven in Hilversum.

http://mumsandmore.nl/hypnobirthing/
HypnoBirthing bij Mums&more in Amersfoort. In de lessen leer je alles over natuurlijk bevallen, ontspannen en krachtige ademhalingstechnieken voor tijdens de geboorte. De cursus zit vol technieken die je thuis verder gaat oefenen waardoor je het helemaal eigen kunt maken. 

Cursus in Soest, door Elisabeth van den Berkmortel van der Kuyl (acupuncturist en zwangerschapsbegeleider)

Ontspannen bevallen met HypnoBirthing wordt gegeven in Amersfoort (vlak bij de Dierentuin). Tijdens deze praktische cursus, die je samen met je partner volgt, worden jullie zowel fysiek als mentaal voorbereid op de bevalling. Je leert verschillende technieken om in iedere situatie ontspannen te blijven en vol vertrouwen de geboorte tegemoet te gaan. Ook een individuele cursus en begeleiding tijdens de bevalling is mogelijk.
 

Zwangerschapsmassage

Praktijk de Holle Rietstengel

www.mumsandmore.nl/bijna-ouder/zwangerschapsmassage/
Maak wat tijd voor jezelf vrij en laat je heerlijk verwennen!
Op onze speciale zwangerschapsmassagetafel, lig je heerlijk op je buik! Er zitten namelijk 3 uitsparingen in de tafel; voor je buik en borsten. 
Er is van alles mogelijk om gemasseerd te krijgen; rug, benen, hals/gezicht, handen, voeten en zelfs je buik!
Een zwangerschapsmassage helpt bij rugklachten, verminderde bloedcirculatie, hoofdpijn, misselijkheid, beenkrampen of liggen verminderde stoelgang.
Je kan een massage boeken voor 30, 45 of 60 minuten.

OUDERSCHAPSCURSUS

Bringing baby home
In de cursus krijgt men tools en tips wat betreft ontspannen ouderschap, het versterken van de band tussen de ouders en hechting met en van de baby waardoor voorkomen kan worden dat de relatie onder grote spanning komt te staan. Onderdeel van SubSense Hilversum.

Dunstan Babytaal
Pasgeboren baby communiceren vanaf de geboorte tot drie maanden oud met vijf hele specifieke geluiden die ieder een eigen betekenis hebben. Zo is er een geluid voor honger, moe, boertje, buikkramp en ongemak. In de workshop Dunstan Babytaal leer je deze geluiden te herkennen door zowel te luisteren als te kijken naar de lichaamstaal. Een fijne voorbereiding op het ouderschap. www.mamarijk.nl
 

Cursus Natuurlijk Zwanger

NatuurlijkZwanger is een complete zwangerschapscursus, gebaseerd op westerse en oosterse beginselen. De lessen zijn praktisch qua opzet en richten zich op het behoud van de natuurlijke balans in lichaam en geest tijdens de zwangerschap. www.mamz.nl

BABYMASSAGE

Wil jij ook leren om babymassage toe te passen bij jouw baby?
Je baby beter te leren kennen door heerlijk samen een 1 op 1 moment te hebben?
In een cursus babymassage leer je de juiste massage technieken, versjes, liedjes en baby yoga oefeningen.
Babymassage kan helpen bij ongemakken, zoals veel huilen, darmkrampjes of slaapproblemen.
De reeks babymassage zorgt voor ontspanning voor allebei.
http://mumsandmore.nl/baby/baby-massage/

 

 

 

Twitter & Nieuws                            @zwangerinsoest

Kinkhoest vaccinatie zwangere

Kinkhoest vaccinatie zwangere lees meer

Fijne feestdagen!

Namens Vitae wensen we je fijne feestdagen! lees meer